Pasaules kausa izcīņā basketbolā sievietēm U-19 vecuma grupā mačā starp Krievijas un Spānijas valstsvienībām trešajā ceturtdaļā laukumā izcēlās pamatīgs apjukums.

Krievijas basketbolistes veidoja uzbrukumu, taču viena no spēlētājām izkāpa ārpus laukuma. Bumba pienācās Spānijas izlasei, tomēr tiesneši acīmredzami kaut ko sajauca un ļāva krievu spēlētājām to ievadīt spēlē. Tas samulsināja arī pašas Krievijas basketbolistes, un viņas devās ātrā uzbrukumā uz savu grozu, kurā tālmetienu iemeta Darja Kurilčuka.

Tajā brīdī spēlētājas un tiesneši saprata, ka ir noticis kaut kāds pārpratums, tomēr to uzreiz neizdevās atrisināt. Arī pie sekretariāta galdiņa valdīja apjukums, jo ilgāku laiku neizdevās tikt skaidrībā, kāds īsti ir spēles rezultāts. Uz brīdi trīs punkti tika ieskaitīti Spānijai, taču Kurilčukas metienu savā grozā nedrīkstēja ieskaitīt, jo tiesnešiem vajadzēja fiksēt centra autu Krievijas izlasei. Beigu beigās visi pārpratumi tika atrisināti un tika ievadīts pareizais rezultāts. Krievijas izlase mača izskaņā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 77:58.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!