Bijušais Latvijas izlases hokejists Oļegs Sorokins "sportacentrs.com" raidījuma "eXi" jaunākajā epizodē atcerējās par savdabīgām un interesantām pārbaudēm pie dažādiem treneriem.

Sorokins atcerējās, ka savulaik Permas hokeja klubā pārbaudēs viņam likts sakrustot rokas, pēc kā "speciālists" kaut ko ierakstījis savā blociņā. Nākamajā mirklī pārbaudes veicējs licis iztēlot šaušanu, un atkal kaut ko pierakstījis blociņā. "Laikam jau pārbaudes izgāju, ja jau paliku komandā," noteica Sorokins.

Savukārt Rīgas "Dinamo" pirmssākumos galvenajam trenerim Jūliusam Šupleram bijusi teorija par pienskābes līmeni dažādas fiziskās sagatvotības cilvēku organismā. Tomēr Šuplera "eksperiments" neesot bijis veiksmīgs, jo hokeja treneris pēc rezultātu saņemšanas nav bijis diez ko apmierināts.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti (ceturtajā sezonā tie ir Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins) apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!