Foto: Kadrs no video
Latvijas menedžmenta kompānija "Orlando John" izveidojusi video, kur vairākas pašmāju un ārvalstu sporta un izklaides zvaigznes aicina mazgāt rokas.

Videoklipa idejas autors ir brazīlietis Felipe Gabriels, kurš iedzīvojies Latvijā un šeit spēlē futbolu, kā arī iejuties aktiera profesijā. Pieaicinot gan pasaules, gan Latvijas sporta un šovbiznesa slavenības, izveidots klips ar mērķi atbalstīt jauniešus pareizas roku higiēnas ievērošanai.

"Lasot stāstus sociālajos plašsaziņas līdzekļos pamanīju, ka daudzi bērni nezina, kā pareizi mazgāt rokas, tādēļ vēlējos atrast jautru veidu kā paplašināt izpratni. Kas būtu labāks, kā panākt to ar sociālajiem medijiem un slavenībām, kopā apvienojot vairākus miljonus sekotāju." saka Felipe Gabriels.

Visi video dalībniekie jautro video ir ielikuši savos sociālajos tīklos. Videoklipā piedalās Gabriels, bokseris Mairis Briedis, svarcēlāja Rebeka Koha, mūziķis Lauris Reiniks, bijušais Latvijas izlases futbolists Māris Verpakovskis, F-1 pilots Pjērs Gaslijs, holandiešu DJ un producents Don Diablo, "Victoria Secret" modele un uzņēmēja Kellija Geila, meksikāņu filmu zvaigzne Marta Igerada, Hiphopa zvaigzne Vaiklefs Džīns, ietekmelis un visu pasaules valstu apceļotājs Andersons Diass, talantu menedžeris Orlando Džons un TV šovu vadītājs Leo Pikons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!