Latvijas izlases hokejists Teodors Bļugers atkal izcēlies ar savu darba ētiku, Ziemeļamerikas žurnālistiem iemūžinot, kā hokejists palicis pēdējais uz ledus pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" treniņa.

Latvijas hokejistam padevies veiksmīgs sezonas sākums, sešās spēlēs sakrājot četrus punktus (divi vārti un divas rezultatīvas piespēles). Bļugers šobrīd ir komandas ceturtais rezultatīvākais hokejists, kā arī nupat ticis pārcelts no ceturtā uz trešo uzbrucēju virknējumu.

Tomēr tas nav ietekmējis uzbrucēja nopietno attieksmi pret treniņiem. Pēc pirmdienas treniņa Bļugers, kā arī komandas biedri Kevins Čērčmens un Drū O'Konors sākotnēji palikuši trijatā, strādājot pie metienu pielabošanas vārtu priekšā, raksta medija "DK Pittsburgh Sports" žurnāliste Teilora Hāsa.

Savukārt pēc tam Bļugers ar Čērčmanu uz maiņām viens otram palīdzējuši trenēt metienus bez ripas apstādināšanas, raksta "Tribune Review" žurnālists Sets Rorabo.


Visbeidzot individuāli strādāt turpinājis tikai viens hokejists. "Uz ledus pēdējais palicis ir Tedijs Bļugers. Tas vienmēr ir Tedijs Bļugers," raksta Rorabo.

Žurnālists sociālajā vietnē "Twitter" arī atstāstīja īpašu notikumu no laika, kad Bļugers spēlēja Amerikas hokeja līgas (AHL) vienībā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins".

"Kad pirmo reizi devos uz Vilksbāri, lai viņu intervētu pēc treniņa, mediju attiecību pārstāvis man teica: "Tev nāksies gaidīt". Tik tiešām arī vajadzēja gaidīt stundu. Viņš savu profesiju uztver ļoti nopietni," stāsta Rorabo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!