Pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) piektās finālsērijas spēles Goldensteitas "Warriors" zvaigznes Kleja Tompsona līdzinieks pamanījās iekļūt arēnā un devās uz laukuma izdarīt metienus pa grozu.

Sociālajā tīklā "Youtube" populārs ir jokdaris Dosons Gērlijs, kura kanāla nosaukums ir "BigDawsTv". Viņš pēc sejas vaibstiem līdzinās Tompsonam, un to viņš izmantoja pirms "Warriors" un Bostonas "Celtics" NBA finālsērijas piektā mača. Gērlijs bija ģērbies "Warriors" iesildīšanās formā un devās cauri arēnas mediju un komandas ieejai. Apsargi acīmredzami noticēja, ka viņš ir "Warriors" basketbolists. Pēc tam līdzinieks tika līdz spēles laukumam, kur izdarīja vairākus metienus pa grozu. Tiesa, neviens cits spēlētājs tajā brīdī arēnā nebija.

Nedaudz vēlāk apsardzes darbinieki saprata, ka viņi apmuļķoti. "Chase Center" arēnas apsardzes viceprezidents informēja Gērliju, ka viņam piespriests mūža aizliegums apmeklēt "Warriors" mājas spēles.

Pats jokdaris bija iegādājies spēles biļeti 10 000 dolāru vērtībā, taču apmeklēt maču viņam nebija ļauts. Gērlijs gan norādīja, ka tas bija tā vērts, jo viņš uz 10 minūtēm varēja būt NBA spēlētājs. Tāpat viņš saprata apsardzes lēmumu piespriest aizliegumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!