Foto: AFP/Scanpix

Dēļ viena ieraksta "Twitter" sociālajā tīklā 2013. gadā slavenais Katalonijas futbola klubs "FC Barcelona" lauzis līgumu ar jauniešu komandas spēlētāju Serhi Gvardjolu, vēsta ārzemju mediji.

Līgums lauzts trīs stundas pēc tā parakstīšanas.

Liktenīgajā "tvītā" Gvardjola izteicis atbalstu Mardides "Real", bet Katalonijas klubam veltījis cenzējamus izteicienus.

Gvardjola apgalvo, ka neesot šā aizvainojošā ieraksta autors.

"Es zinu, ka esmu pieļāvis kļūdu," izdevums "Daily Mail" citē jauno futbolistu. "Lūdzu piedošanu Katalonijai un "FC Barcelona". Saprotu kluba lēmumu. Es rīkotos tieši tāpat. Taču gribu paskaidrot, ka es nerakstīju šo ziņojumu. Mans draugs paņēma manu telefonu un to izdarīja. Tas ir pārpratums. Tie ziņojumi ir drauga joks. Es pat nezināju, ka tādi "tvīti" eksistē. Būt par vienu no "FC Barcelna" bija mans sapnis, un tagad tas ir sagrauts."

Jaunā futbolista atlaišana ir izraisījusi diskusijas tajā pašā "tviterī" - no vienas puses futbola fani pauž neizpratni, kā var atlaist perspektīvu futbolistu dēļ tā, kas pateikts pirms diviem gadiem, citi jokojot iesaka Madrudes "Real" viņu uzņemt pie sevis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!