Ilggadējais Latvijas izlases un futbola kluba "Ventspils" pussargs Jurijs Žigajevs sporta sarunu šova "eXi" jaunākajā epizodē atminējās, kā Kurzemes kluba galvenais treneris Jurģis Pučinsks centies uzrunāt komandu pēc īpaši sāpīga zaudējuma.

Jaunākajā raidījuma epizodē bijušie sportisti spriež par zaudējumu sērijām un veidiem, kā komandu treneri cenšas tām rast risinājumus. Edgars Lūsiņš, Kristaps Valters un Jurijs Žigajevs pauda līdzīgu viedokli, ka vainas meklēšana atklātā komandas sapulcē nav efektīvs piegājiens.

"Tas bija manā karjerā pats sāpīgākais zaudējums," par pozitīvu piemēru stāsta Žigajevs. "Latvijas kausa fināls pirmo reizi notika Ventspilī. Pret "Jelgavu" no piektās minūtes bijām vairākumā, bet beigās zaudējumā ar 0:2. No rīta nākam uz treniņu, atkal gaidu visu šo pasākumu – kā tā [varēja zaudēt]. Treneris ienāk un saka – braucam uz Ventas krastiem, uz kempingu gaļu cept un alu dzert. Tad tur izrunājāmies, kā jādzīvo tālāk."

"Ventspils" komandas galvenais treneris 2015. gada Latvijas kausa finālā bija Jurģis Pučinsks, kurš februāra ievadā izpelnījās Latvijas U-17 futbola izlases galvenā trenera amatu. Savukārt ceturtdien tapa zināms, ka Pučinsks būs arī Latvijas izlases galvenā trenera Daiņa Kazakeviča asistents.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!