Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas "76ers" prezidents Braiens Kolandželo tiek vainots sociālā tīkla "Twitter" piecu viltus profilu izmantošanā, lai kritizētu sava kluba spēlētājus, vēsta izdevums "The Ringer".

Šī medija rīcībā esošā informācija liecina, ka Kolandželo ar viltus profiliem tviterī asi kritizējis "76ers" uzlecošās zvaigznes Džoelu Embīdu un Markelu Fulcu, kā arī bijušos komandas spēlētāju Džalilu Okaforu un Nerlensu Noelu. Tāpat bieži vien tika izplatīta informācija no kluba iekšienes.

Embīds par šo skandālu esot jautājis pašam Kolandželo, tomēr kluba amatpersona noraidīja visas šīs apsūdzības. "Es ar viņu runāju, un viņš sacīja, ka to nav darījis. Man viņam jātic, ja vien netiks pierādīts pretējais. Ja tā būs patiesība, tad tas būs ļoti slikti," sarunā ar ESPN teica Embīds.

"The Ringer" sazinājās ar Kolandželo, un viņš uzsvēra, ka sociālajos tīklos izmanto tikai savus profilus un to dara, lai informētu par jaunumiem. Viņš nekad neesot izmantojis šos viltus profilus.

"Šīs baumas ir liek man justies neērti. Es neesmu pazīstams ar šiem profiliem un nezinu, kas tos izmanto," sacīja Kolandželo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!