Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Amerikāņu popzvaigzne Madonna ir pārcēlusies uz dzīvi Portugālē, lai rūpētos par sava dēla Deivida (attēlā) futbola karjeru, atsaucoties uz vietējiem medijiem, ziņo aģentūra AFP.

11 gadus vecais Madonnas dēls Deivids plāno pievienoties slavenā futbola kluba "Benfica" jauniešu akadēmijai, un viņa māte nolēmusi būt līdzās. Klubs pēc pirmajām pārbaudēm šā gada pavasarī piekrita uzņemt jauno futbolistu savās rindās. Sākoties mācību gadam, Deivids Banda apmeklēs franču augstskolu Lisabonā, izdevumam "Correio de Manha" pavēstījis kāds anonīms informācijas avots futbola klubā.

"Madonna vairs nav tūriste, viņa tagad dzīvo Lisabonā," ziņo vietējais izdevums "Visao".

Dziedātāja uzturas viesnīcā, bet ir iegādājusies māju gleznainajā Sintras pilsētiņā, kas atrodas 30 kilometru attālumā no Lisabonas. Sintra ir tūristu iecienīta, jo tur atrodas vairākas slavenas Portugāles valdnieku pilis. Madonna par 7,5 miljoniem eiro tur nopirkusi 19. gadsimta ēku, kas nākamo sešu mēnešu laikā tiks renovēta.

Deividu Bandu Madonna adoptēja 2006. gadā no Malāvijas. Kopā Madonna adoptējusi četrus bērnus, dziedātājai ir arī divas bioloģiskās atvases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!