Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola superkluba "FC Barcelona" argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi Barselonā atklās savu restorānu, vēsta vietējie mediji.

Restorāns, kas sauksies "Bellavista del Jardin del Norte" ("Ziemeļu dārzu skaistais skats"), būs iespaidīgs - tā platība būs 1000 kvadrātmetri, ziņo izdevums "Regio7".

Restorāna īpašnieki līdz ar futbolistu būs viņa vecākais brālis Rodrigo, kā arī brāļi Iglesiasi, kuriem jau pieder vairāki restorāni. restorāns tiks būvēts miniatūras pilsētas izskatā - teritorijā būs laukums, dārzi, kioski un bāri. Katra no restorāna zālēm būs noformēta citā stilā un tajās pasniegs dažādu virtuvju ēdienus, ko gatavos "Michelin" šefpavāri.

Mesi restorānā, saprotams, varēs skatīties futbola translācijas un kino, spēlēt videospēles, būs arī bibliotēka ar lasītavu un degustāciju telpas.

Mesi līdz ar to pievienosies citām slavenībām, kas iesaistījušies restorānu biznesā. Savi restorāni ir tenisistam Endijam Marejam un Novākam Džokovičam, režisoram Frensisam Fordam Kopolam, aktieriem Robertam de Niro un Hjū Džekmenam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!