Spānijas futbola čempionāta spēles laikā "FC Barcelona" uzbrucējs Lionels Mesi nejauši salauzis roku kādai skatītājai, kura izrādījusies Madrides "Real" atbalstītāja un ne acu galā nevarot ciest argentīniešu futbolistu, vēsta vietējie mediji.

"FC Barcelona" un "Villareal" spēles laikā pēc Mesi sitiena bumba ielidojusi tribīnēs un trāpījusi pa roku kādai sievietei. Vēlāk izrādījies, ka viņai ir lauzta plaukstas locītava.

Katalonijas kluba pārstāvji sazinājās ar cietušo, lai piedāvātu palīdzību un nodrošinātu visu nepieciešamo rehabilitācijai, turklāt viņai ļaut apmeklēt jebkuru spēli "Nou Camp" stadionā.

"Esmu "Real" fane. Es neieredzēju Mesi pirms tam, bet tagad neieredzu viņu vēl vairāk," izdevums "El Mondo" citē meiteni. "Sitiena brīdī saule man spīdēja acīs, bet es redzēju bumbu un pacēlu roku, lai aizsargātos no tās. Tajā pašā brīdī sajutu spēcīgu sitienu un bumba izgrieza manu roku. Līdzjutēji man blakus pat nenoreaģēja, iekams es noģību. Klubs man palīdzēja un teica, ka ir gatavi dot visu, ko vien es gribu. Domāju, ka es palūgšu biļeti uz viņu spēli ar Madrides "Real".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!