Starptautiskajā joku dienā 1.aprīlī visā pasaulē cilvēki meklē veidus, kā kādu izjokot. Latvijas sportisti arī nav stāvējuši malā, mēģinot uz muļķi paķert savu fanus.

Piemēram, pasaules vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš internetā publicējuši video, kurā paziņo, ka sportu met pie malas un pievēršas aktiermākslai.


Savukārt latviešu basketbolists Kristaps Valters sociālajā tīklā "Twitter" paziņoja, ka panācis vienošanos ar "VEF Riga", kur spēlēs līdz 2018.gadam.


Valdis Valters atbildeja ar joku, ka "VEF Rīga" birojā ieradušies Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki. Tomēr kluba pārstāvji par šo joku nebija pārāk priecīgi.


Savukārt BK "Jēkabpils" vadība, izvērtējot pirmo trīs sezonu sasniegumus, ir izlēmusi pievērsties futbolam. Spēlētāji esot profesionāli sportisti ar lielisku potenciālu sasniegt lielus mērķus arī šajā sporta veidā.

Galvenais treneris Edmunds Valeiko uzteic komandas šī brīža sasniegumus: "Pirmie treniņi jau ir notikuši, puiši ātri apgūst nepieciešamās iemaņas, lai gan vēl bieži gadās, kad bumba lido nevis vārtos, bet gan grozā. Es domāju, ka tur viss ātri notiks, jo viņi tomēr ir profesionāli sportisti. Strādājam pie tehnikas, sitieniem pa vārtiem... Prieks, ka par kluba konsultantu piekritis rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs Māris Verpakovskis!"

Arī portāls "Delfi" Tevi sveic starptautiskajā joku dienā! :)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!