Foto: LETA
Britu snūkerists Džo Džonsons, izrādās, ir zaudējis visas vizuālās liecības par savu uzvaru 1986. gada pasaules čempionātā, jo viņa dēls videokaseti ar turnīra ierakstu izmantojis, lai ierakstītu tālaika Holivudas grāvēju "He-Man: Masters of Universe".

Džo Džonsons 1986. gada pasaules čempionātā tika uzskatīts par autsaideru - viņa iespējas uzvarēt turnīrā tika vērtētas ar 150 pret 1, taču finālā viņš pārspēja slaveno Stīvu Deivisu. Ceļā uz finālu Džonsons uzvarēja arī citus tā laika vadošos snūkeristus Teriju Grifitsu un Toniju Noulzu. Finālspēli Džonsons no TV ierakstīja VHS kasetē, bet izrādījās, ka viņa dēls tai pārrakstījis pāri filmu.

"Es domāju, ka nekad vairs neskatīšos ierakstu, bet mana vecākā meita un viņas draugs palūdza parādīt šo finālu," izdevumam "The Guardian" atklāj Džonsons. "Teicu, ka pameklēšu kaseti, ielikām to videomagnetofonā, visi apsēdāmies pie televizora, ļoti jauki un ģimeniski. Un tad parādījās filmas titri. Kur ir mans snūkers? Izrādās, viens no maniem dēliem filmu pārrakstījis pāri čempionāta finālam. Paldies jums, zēni!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!