Foto: AFP/Scanpix

Viens no pazīstamākajiem ASV bokseriem, skandalozais Maiks Taisons paziņojis, ka alkohola un narkotiku dēļ ātri var nomirt, svētdien vēsta raidsabiedrība BBC.

47 gadus vecais boksa čempions atzinis, ka ilgi cīnās ar atkarību no dažādām vielām, taču cer tās ātri uzveikt. "Es gribu dzīvot mierīgu dzīvi, es negribu vēl mirt," sacījis bokseris, atzīstot, ka ilgā dzeršana ātri viņu var novest kapā. Intervijā viņš atzinis, ka ir darījis sliktas lietas un cer, ka cilvēki viņam pāridarījumus piedos. "Es gribu mainīt savu dzīvi un dzīvot citādāk," sacīja Taisons, kurš tagad vairs ringā nekāpj.

Taisons intervijā atklāj, ka nav dzēris vai lietojis narkotikas jau sešas dienas un "tas man ir brīnums". Bokseris atzinies, ka iepriekš bieži melojis, sakot, ka ir "tīrs", patiesībā šīs esot viņa pirmās sešas dienas bez alkohola un narkotikām.

Kā zināms, Taisons 1986. gadā izcīnīja pasaules čempiona titulu smagajā svarā, būdams 20 gadus vecs.

Piecus gadus pēc šīs uzvaras viņu apsūdzēja un notiesāja par izvarošanu. Cietumā bokseris pavadīja sešus gadus. Vēlāk viņš atgriezās ringā, bet tad 2006.gadā sportu pameta. 2007.gadā viņš atkal nonāca cietumā par narkotiku glabāšanu un auto vadīšanu reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!