Portāls "Delfi" piedāvā sporta ekspertu televīzijas šova "BullzzEye" otro raidījumu, kura galvenā tēma ir Kaspara Kambalas un Andra Biedriņa nespēlēšana Latvijas basketbola izlasē.

Šova vadītāji Edgars Buļs un Artūrs Šēnhofs turpina sarunu ar vienu no Latvijas basketbolistiem no tā saucamās "zelta paaudzes" – Kristapu Valteru. Šoreiz Valters pauž savu viedokli par Kambalas un Biedriņa nespēlēšanu izlasē, par abu centru noderību šī brīža valstsvienības modelī un to, vai Valters spēj ietekmēt Kambalu, spēlējot kopā.

Raidījumā uzzināsiet, cik Latvijas basketbola izlasē ir "kentauri", ko par Biedriņa un Kambalas nespēlēšanu saka Roberts Štelmahers un kurš Latvijas basketbolā ir "Lāčplēsis".

Šī ir sarunas ar Kristapu Valteru otrā daļa, bet "BullzzEye" nākamo raidījumu piedāvāsim jau otrdien. TV šovs "BullzEye" debiju portālā "Delfi" piedzīvoja sestdien, 31.augustā, kad piedāvājām lasītājiem pirmo daļu no sarunas ar Kristapu Valteru. Pirmajā daļā Valters stāstīja par savu pārcelšanos uz Turcijas basketbolu, par spēlēšanu un nespēlēšanu izlasē, par attiecībām ar citiem valstsvienības spēlētājiem, treneriem, arī par to, vai Ainars Bagatskis ir "īsts vecis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!