Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas "Rangers" vārtsargs Henriks Lundkvists regulārā čempionāta mačā pret Pitsburgas "Penguins" vienā no epizodēm bija ļoti noskaities uz tiesnešiem.

Otrajā periodā Lundkvistam virsū uzskrēja komandas biedrs Raiens Makdonahs, izsitot vārtsargam nūju. Spēle turpinājās, bet Lundkvists centās pievērst tiesnešu uzmanību, lai viņi apturētu spēli, taču tas nenotika. Pitsburgas komandas nākamajā uzbrukumā vārtsargs bija tik dusmīgs uz tiesnešiem, ka viņš apgāza vārtus, piespiežot viņus apturēt spēli. Lundkvists par to nopelnīja noraidījumu par spēles laika vilcināšanu

"Rangers" spēlētājs Dereks Stepans sacīja, ka nekad iepriekš nebija redzējis Lundkvistu tik dusmīgu. Tiesa, šoreiz Lundkvista dusmām nebija pamata, jo šajā momentā nebija spēle jāaptur.

"Penguins" vārtsargs Marks Andrē Flerī pēc spēles sacīja, ka tas bija ļoti bērnišķīgi no "Rangers" vārtsarga puses. "Es arī mēdzu būt dusmīgs, bet tad es dauzu savu nūju, taču nekad negāztu vārtus un nepelnītu noraidījumu," sacīja Flerī.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!