Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Anglijas futbola kluba "Liverpool" fani trešdien ugunīgi sagaidīja citu britu vienību "Manchester City" pirms UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles.

Liverpūliešu fani trešdien pirms spēles ar petardēm sagaidīja pretinieku komandas autobusu, kas tika apmētāts ar dažādiem priekšmetiem. Sadursmēs pirms spēles cieta divi policisti, krietni apskādēts Mančestras komandas autobuss, bet futbolisti vai "Manchester City" treneri necieta.

Neapmierināts ar notikušo pēc mača bija Mančestras kluba galvenais treneris Pepe Gvardiola, notikušajā vainojot arī policiju. Pazīstamais spāņu treneris uzskata, ka policija zinājusi par iespējamiem uzbrukumiem un nekārtībām, bet nav veikusi nekādus preventīvus pasākumus.

Liverpūles policijas pārstāvis pēc mača paziņoja, ka notikušais tiks izvērtēts un vainīgie tiks identificēti, lai pēc tam viņus sodītu. Savukārt UEFA par savu turpmāko rīcību lems pēc spēles protokola un ziņojuma saņemšanas.

Ziņots, ka UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē trešdien "Liverpool" savā laukumā negaidīti pārliecinoši ar 3:0 uzvarēja "Manchester City", kas ir pārliecinoša Anglijas premjerlīgas līdere un praktiski jau sev nodrošinājusi čempionu titulu. Abu komandu atbildes spēle Eiropas prestižākajā klubu turnīrā pēc nedēļas notiks Mančestrā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!