Kad skeletonisti Martins un Tomass Dukuri noslēgs savas sportistu karjeras, Latvijā skeletons neapstāsies, taču tas cietīs, televīzijas kanāla "360 TV" raidījumā "Hattrick" stāstīja Tomass Dukurs.

Pēc Phjončhanas olimpiskajām spēlēm Tomass un Martins Dukuri turpina pārdomāt savu nākotni šajā sporta veidā. Viņi vēl nesteidzas ar lēmuma pieņemšanu, taču intervijā viņš sniedza savas pārdomas par to, kas notiks ar šo sporta veidu, kad viņi vairs nedosies trasē.

"Es neteiktu, ka skeletons Latvijā apstāsies, taču tas noteikti cietīs. Mēs sākām no nulles, un mums visa sasniegšanai vajadzēja desmit gadus. Pats vēl neesmu pieņēmis lēmumu, man un Martinam vēl ir jāapdomā viss," teica Tomass Dukurs.

"Nav jau tā, ka Latvijas skeletonā esam tikai mēs trīs Dukuri. Tā komanda ir lielāka. Tāpat arī esam sākuši jauno paaudzi audzināt. Jāsaprot arī tas, ka bez mūsu zināšanām un bez mūsu finansējuma daudz kas nebūtu iespējams. Pēc katras tās medaļas, ko mēs izcīnām, arī jauniešiem tiek finansējums. Kaut kā mēs viņus uzturam un stimulējam. Tāpēc nevar teikt, ka skeletons ir tikai mūsu pasākums," skaidroja pieredzējušais Tomass Dukurs.

Pilna intervija ar Tomasu Dukuru raidījumā "Hattrick" būs redzama trešdien, 28. februārī, plkst. "Lattelecom" televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!