Foto: AFP/Scanpix
Leģendārā Francijas izlases futbolista Zinedina Zidāna dēls Luka Spānijas jauniešu futbola čempionāta mačā pretiniekam iesitis ar galvu, vēsta portāls "The Daily Mirror".

Luka Zidāns, kurš ir vārtsargs, spēlē Madrides "Real" U-17 vecuma komandā, un mačā pret vienaudžiem no Madrides "Atletico" viņš izcēlās ar nesportisku rīcību. Leģendārā futbolista dēls pretiniekam iesita ar galvu, taču to neviena video kamera nenofilmēja. Kameras fiksējušas tikai to, kā abu komandu spēlētāji pēc šī incidenta grūstās.

Zidāns jaunākais par šo epizodi tika noraidīts no laukuma.

Šim incidentam pastiprināta uzmanība tiek pievērsta, jo 2006.gada Pasaules kausa finālā Zinedins Zidāns ar galvu iesita Itālijas izlases aizsargam Marko Materaci. Toreiz Zidāns, skrienot atpakaļ aizsardzībā, pēkšņi pagriezās un ar galvu iesita Itālijas izlases aizsargam, kurš nokrita zālienā. Zidāns nopelnīja sarkano kartiņu un pēc tam arī beidza futbolista karjeru, bet Francija finālspēlē pēcspēles sitienu sērijā zaudēja Itālijai. Materaci esot izprovocējis Zidānu, apsaukājot francūža māsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!