Foto: F64
Latvijas Vingrošanas Federācijas valdes sēdes darba kartībā tika iekļauts jautājums par korespondenta rakstu ''Neatkarīgā Rīta avīzē", kurā tendenciozi tika nomelnota Latvijas Vingrošanas federācijas darbība saistībā ar aizdomīgu finanšu līdzekļu sadali dažādiem vingrošanas sporta veidiem un vingrošanas treneru nelikumīgām darbībām pret bērniem interešu izglītības centrā ''Daugmale''.

Ar šo, atklāto vēstuli, kura adresēta Latvijas vingrotājiem, treneriem, vecākiem un citiem vingrošanas sporta cienitājiem, vēlamies pateikt, ka neesam izmeklēšanas iestāde, vai tiesa, kurai ir tiesības pateikt, ka minētais atbilst patiesībai, bet noskaidrojām, ka dotā publikācija tikusi izmantota dažu treneru savstarpējo atteicību kārtošanai. Pēc LVF valdes sēdes kluba DG Sports vadītājs G.Drigo, kurš bija izteicis savu viedokli minētajā publikācijā, iesniedza lūgumu LVF valdei, par izstāšanos no LVF.

LVF valde cieti un neatgriezeniski ir nostājusies uz vingrošanas sporta attīstības ceļa, piesaistot jaunus vingrošanas sportā ieinteresētos bērnus visos vingrošanas sporta veidos, un finanšu līdzekļu sadale tikai, kurus saņemam, notiek vienīgi ar LVF valdes lēmumu, bet, protams, tie, kuriem ir pieeja plašsaziņas līdzekļiem ir spējīgi, neizpētot jautājumu, izmantot iespējas nomelnot visu Latvijas vingrotāju saimi, kuras atbalsta lielākie punkti ir Rīgā, Jelgavā, Liepāja, Ventspils, Ogrē, Ķekavā, Jūrmalā, Daugavpilī, Rēzeknē un citur, kas aptver aptuveni desmit tūkstošu bērnus.

Pateicamies visiem, kuri mūs atbalsta un saprot, ka vingrošana ir daudzu lielo sporta sasniegumu pamatā jau no mazā bērnu vecuma. Lai mums kopā izdodas audzināt veselīgu un raksturā stipru Latvijas tautu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!