Foto: F64
Katru pavasari mēs, hokeja līdzjutēji, gaidām ar prieku, sajūsmu, cerībām un patiesu lepnumu.

Tas ir laiks, kad pasaules čempionātos, lai arī kurā pasaules malā tie notiktu, mēs uzvelkam Latvijas kreklus un ar lepnumu skandinām mūsu valsts vārdu, atbalstot Jūs. Jūs, puiši, kas mūsu valsts  vārda labā ir paveikuši vairāk nekā virkne politiķu. Jūs, kas ar savu spēli spējat pierādīt, ka Latvija nav Eiropas pastarīte, bet gan lielvalsts. Jūs esat mūsu valsts lepnums, un tieši Jūsu spēle Latviju padarījusi atpazīstamu visai plašajai pasaules hokeja sabiedrībai!

Šis čempionāts būs atšķirīgs no iepriekšējiem - jauns formāts, kas prasīs daudz spēka un 100% atdevi, jauns treneru korpuss. Septiņas spēles, septiņi nopietni pretinieki, taču Jūs šo gadu laikā, kopš Latvijas izlase spēlē augstākajā divīzijā, esat pierādījuši, ka varat viņus uzveikt! Mēs arī būsim arēnā, un centīsimies būt vislabākais sestais laukuma spēlētājs, un ar visu sirdi atbalstīsim Jūs!

Mēs aicinām Jūs visus, kurus uzrunās jaunais izlases treneris Teds Nolans, rast spēkus un mīlestību pret savu valsti, karogu un izlases kreklu, un doties uz pasaules čempionātu! Lai arī cik smaga ir hokeja sezona, taču gada notikums hokejā, vismaz mums, hokeja līdzjutējiem, ir pasaules čempionāts hokejā! Jo, kas uzvilcis reiz Latvijas izlases kreklu, to nekad nemainīs pret citu! Un nekad neesam izjutuši lielāku lepnumu, kā dziedot Latvijas himnu pēc uzvarām čempionāta spēlēs! Aicinām Jūs spēlēt ar pilnu atdevi, katrā spēlē cīnīties par uzvaru. Sasniegt augstāko, nevis cīnīties par palikšanu grupā! Jo Jūs to varat!

Vienmēr uzticīgi Latvijai! Par lielām uzvarām!

Latvijas Fanu organizācija
SDK Namejs
Rīgas Dinamo fanu klubs
SDK Valmiera
Neatkarīgie hokeja līdzjutēji

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!