Foto: DELFI
Basketbolists Arnis Ate papildinājis jaunizveidotās komandas "Liepājas basketbols" rindas, vēsta vienība.

Iepriekšējo sezonu 24 gadus vecais basketbolists aizvadīja "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubā "Betsafe"/"Liepāja", kas pēc pagājušās sezonas beidza savu eksistenci.

Ate LBL čempionātā 27 spēlēs vidēji guva septiņus punktus.

Vēl pirms tam viņš spēlēja LBL otrajā divīzijā, pārstāvot "Turība" komandu.

"Arnis ir spēlētājs, kurš nežēlo sevi un vienmēr ir gatavs nospēlēt komandas interesēs. Īsts melnā darba darītājs, kādam ir jābūt katrā komandā," komandas paziņojumā citēts galvenais treneris Artūrs Štālbergs.

Jau vēstīts, ka jaunizveidotais Latvijas klubs "Liepājas basketbols" savas rindas papildinājis arī ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgā spēlējušu amerikāni Džastinu Džonsonu, kā arī Rihardu Bērziņu, Uvi Vārnu, Valteru Vuciņu un lietuvieti Justu Nausēdu.

Maijā tika dibināts jauns basketbola klubs Liepājā, kas pārstāv biedrību "Sporta klubs "Liepājas basketbols"". Biedrības pamatuzdevums ir izveidot vienotu basketbola sistēmu Liepājā un attīstīt bērnu, jauniešu un pieaugušo spēlētāju izaugsmi, nodrošinot Liepāju ar augstākā līmeņa vīriešu un sieviešu profesionālajām komandām, kas pārstāvētu Liepāju Latvijas un starptautiskajā līmenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!