Foto: Publicitātes foto

Autoavārijā Kolorādo štatā bojā gājis ilggadējais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) aģents Dens Fegans, kurš pārstāvējis tādas basketbola zvaigznes kā Dvaitu Hovardu, Demarkusu Kazinu un Džonu Volu, ziņo ESPN.

Kolorādo štata ceļu policija informējusi, ka 56 gadus vecā Fegana vadītā automašīna piedzīvojusi sadursmi ar autobusu, uzbraucot uz lielceļa pie Aspenas; Fegans neesot varējis izvairīties no otra transportlīdzekļa.

Glābšanas dienesti ziņo, ka pārējie mašīnas pasažieri, Fegana piecus gadus vecais dēls un 29 gadus veca sieviete, kuras personība netiek atklāta, smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā, bet neviens no autobusa pasažieriem nav cietis.

"Šodien mēs pazaudējām lielisku cilvēku, tēvu, dēlu un brāli, kurš vienmēr iestājās ne tikai par saviem klientiem, bet arī pat to, ko uzskatīja par pareizu esam," teikts ģimenes izplatītajā paziņojumā. "Mēs esam šokēti un sērojam par šo traģisko atgadījumu un novērtējam jūsu atbalstu. Šajā smagajā laikā lūdzam nedaudz privātuma."

"Pazinu Denu kā draugs un kaimiņš ilgi pirms viņš izveidojām profesionālas komandas vadītāja un spēlētāju aģenta attiecības," saka Portlendas "Trail Blazers" basketbola prezidents Neils Olšijs. "NBA spēlētāji, kurus viņš pārstāvēja, ir zaudējuši nenogurstošu viņu interešu un labklājības aizstāvi."

2016. gadā Fegans respektablā izdevuma "Forbes" versijā tika nosaukts par labāko NBA aģentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!