Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā trešdien Latvijas centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" komanda ar rezultātu 98:119 (22:34, 27:33, 30:23, 19:23) izbraukumā zaudēja Oklahomsitijas "Thunder".

Biedriņš šajā mačā laukumā devās pamatsastāvā un nospēlēja 12 minūtes un divas sekundes. Šajā laikā viņš guva divus punktus, realizējot vienīgo izmesto divpunktu metienu, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un bloķēja trīs pretinieku metienus.

Citu NBA spēļu rezultātus un statistiku var aplūkot "Delfi Sports" sadaļā LIVESCORES

"Warriors" komandā pa 19 punktiem guva Klejs Tompsons un Harisons Bārnss, kamēr Stīvena Karija kontā 14 punkti un 11 rezultatīvas piespēles. Savukārt uzvarētājiem 25 punktus guva Kevins Durants, bet attiecīgi 22 un 21 punktu sameta Rasels Vestbrūks un Kevins Martins.

Goldensteitas komandai šajā mačā atkal nevarēja palīdzēt centra spēlētājs Endrjū Boguts, kurš piedalījās otrdienas spēlē. Viņš pēc savainojuma izārstēšanas joprojām nevar aizvadīt divas spēles divās dienās.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 30 uzvarām 49 spēlēs ir sestajā vietā, kamēr "Thunder" ar 37 uzvarām 49 spēlēs ir otrajā vietā gan Rietumu konferencē, gan visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!