Foto: Publicitātes attēli

Turpinot darbu pie sastāva komplektēšanas nākamajai sezonai, basketbola klubs "Jēkabpils" ir noslēdzis līgumu ar spēka uzbrucēju Pāvelu Veselovu. Gulbenietis Jēkabpils komandas sastāvā aizvadīs jau otro sezonu pēc kārtas, informēja komanda.

"Pāvels ir pieredzējis spēlētājs. Cītīgs un prasīgs pret sevi, visu cenšās darīt ar maksimālu atdevi," spēlētāju raksturo BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edmunds Valeiko. "Pāvelam lielākās problēmas pagājušajā sezonā bija ar veselību. Tikko kā viņš bija gatavs par 100 procentiem, tā rādīja ļoti labu sniegumu."

Valeiko atzina, ka Jēkabpils komanda un viņš kā treneris var būt priecīgi, ka Pāvels būs komandas sastāvā arī nākamajā sezonā.

Pāvels Veselovs ir apmierināts par faktu, ka turpinās sadarbību ar Jēkabpils klubu: "Es ļoti labprāt palieku. Zināma vieta, treneris, kas nav mazsvarīgi, un sportiskie sasniegumi ar komandu pagājušajā sezonā. Es ilgi nedomāju un citus piedāvājumus nemaz īpaši negaidīju."

Aizgājušo sezonu Pāvels vērtē pozitīvi: "Bija interesants pusfināls. No sportiskā viedokļa rezultāts ir labs, bet, protams, vienmēr ir vēl kur tiekties". Jautāts par personīgajiem mērķiem nākamajai sezonai, Pāvels atzina, ka augstāk liek komandas sasniegumus nevis individuālos: "Mērķis ir cīnīties par uzvaru katrā mačā, lai komanda pēc iespējas labāk nostartētu. Man vairāk ir svarīgs komandas sniegums. Personīgi ceru, ka šosezon iztikšu bez traumām".

30-gadīgais basketbolists aizgājušajā sezonā Latvijas Basketbola līgā (LBL) aizvadīja 38 spēles, kurās vidēji 22 minūtēs guva 9,5 punktus un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas, savukārt Baltijas Basketbola līgā (BBL) 11 spēlēs vidēji 23 minūtēs iekrāja 8,8 punktus un 4,2 atlēkušās bumbas.

Kā zināms, BK "Jēkabpils" nākamajai sezonai komandas sastāvu jau ir papildinājis ar Latvijas valstvienības spēlētāju Andreju Šeļakovu. Galvenā trenera amatu pēc Igora Miglinieka ir pārņēmis Edmunds Valeiko.

Nākamajā sezonā, tāpāt kā iepriekš, BK "Jēkabpils" cīņas aizvadīs gan LBL, gan BBL.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!