Foto: F64

Latvijas basketbolists un "VEF Rīga" kluba kapteinis Jānis Blūms pauda gandarījumu par piedalīšanos VTB Vienotās basketbola līgas Zvaigžņu spēlē, intervijā komandas preses dienestam atklāja pats basketbolists.

Blūms bija viens no tiem spēlētājiem, kurš startēja pirmajā VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē. Blūms sacentās Pasaules izlases sastāvā, ar iemestajiem 18 punktiem kļūdams par dalītu rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat Jānis piedalījās trīspunktu metienu konkursā, kur iekļuva finālā. Tur viņš sasniedza ļoti labu rezultātu, fināla kārtā gūstot 19 punktu, taču līdz uzvarai mazliet pietrūka. Otrs Latvijas pārstāvis Zvaigžņu spēlē bija savulaik "VEF Rīga" komandā spēlējušais Jānis Timma, kurš triumfēja "slam-dunk" sacensībās.

"Esmu lielā sajūsmā! VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēle Sočos bija ļoti labs pasākums. Tur bija augsts organizatoriskais līmenis, jo par visu bija padomāts," "VEF Rīga" mājaslapā citēts Blūms. "Arī skatītāju interese bija liela- vairāk nekā 11 tūkstoši atbalstītāju tribīnēs. Patiešām sajutāmies kā īstas zvaigznes šajā pasākumā. Esmu ļoti apmierināts!"

"Katrā vietā Zvaigžņu spēles ir citādākas. Šajā pasākumā bija piedomāts par izklaides elementiem, jo krieviem patīk taisīt šovu. Bija piesaistīti vairāki atpazīstami mūziķi, kuri vadīja un papildināja pasākuma programmu. Tāpat Zvaigžņu spēli ar savu klātbūtni pagodināja Krievijas basketbola vadība un dažādas basketbola leģendas. Tajā pašā laikā nebija nekādu īpašo izlēcienu, bija tāda kopības sajūta un visi bija vienoti. Mierīgi bija iespēja parunāties ar klātesošajiem māksliniekiem, Krievijas ministriem, citām slavenībām, tā kā viss bija ļoti pozitīvi," norādīja Blūms.

Blūms bija priecīgs, ka varēja ka atrasties vienā komandā ar tādām Eirolīgas zvaigznēm kā Kīts Lengfords un Nando De Kolo, kā arī spēlēt trenera Ituda vadībā, jo tāda iespēja nav katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!