Foto: F64

"Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā svētdien, 8.martā "Barons/LDz" pirmo reizi šosezon pārspēja "Liepāja/Triobet" - 73:60, saasinot cīņu par 4.-6.vietu pamatturnīrā.

Ar piecām dienām nebija pieticis, lai liepājnieki aizmirstu sarūgtinājumu par neveiksmi BBL ceturtdaļfinālā. Mārupē viesi neprecīzi meta no tālienes, trāpot vien divus no 13 trīspunktu metieniem, zaudēja cīņā par atlēkušajām bumbām (27-32) un biežāk kļūdījās (17-14). Rezultātā zaudējums, kas padara ļoti maz ticamas "Liepāja/Triobet" komandas izredzes uz pirmo vietu "Aldaris" LBL pamatturnīrā un pamatīgi apgrūtina pat otrās vietas ieņemšanu. Liepājniekiem atlikušajās septiņās spēlēs vajadzīgas septiņas uzvaras.

"Barons/LDz" komandai šoreiz bija vairāk gan kolektīvās enerģijas, gan līderu spara. Dmitro Gļebovs guva 24 punktus, Mateo Kedžo un Kaspars Kambala – pa 15. Šāds spēles iznākums vēl vairāk "saspieda" turnīra tabulu starp 4. un 6.vietu, solot aizraujošu cīņu par izdevīgākām pozīcijām izslēgšanas turnīra tabulā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!