Foto: F64

Latviešu basketbolists Rolands Freimanis svētdien guva 12 punktus Turcijas augstākās līgas spēlē, bet viņa pārstāvētā Ušakas "Muratbey" komanda ar rezultātu 73:83 (16:21, 20:27, 20:19, 17:16) piekāpās ULEB Eirolīgas vienībai Stambulas "Galatasaray Odeabank".

Latviešu uzbrucējs nospēlēja 32 minūtes un 56 sekundes, trāpot trīs no sešiem izpildītajiem divpunktu raidījumiem un divus no pieciem tālmetieniem. Viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas un divas piezīmes.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 24 punktiem bija Emirs Preldzičs.

"Muratbey" otrajā Turcijas čempionāta spēlē pēc kārtas tikās ar ULEB Eirolīgas komandām, jo pirmdien ar 65:90 kapitulēja Daira Bertāna pārstāvētajai Stambulas "Dariššafaka Doguš" vienībai, ko trenē Deivids Blats ar asistentiem Ainaru Bagatski un Oskaru Ernšteinu.

"Galatasaray Odeabank" komanda gan šosezon ir viena no ULEB Eirolīgas pastarītēm - trīs uzvaras desmit mačos šobrīd tai kopvērtējumā dod 15. vietu starp 16 vienībām.

Pati "Dariššafaka Doguš" vienība nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad uzņems Stambulas BBSK.

Turcijas čempionātā pa astoņām uzvarām deviņās spēlēs guvušas Bandirmas "Banvit" un Stambulas "Anadolu Efes" vienības. Dariššafaka Doguš" ar pieciem panākumiem ir tikai septītā, bet "Muratbey" ar divām uzvarām atrodama 14. pozīcijā 16 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!