Foto: F64

Latvijas basketbolists Rolands Freimanis sestdien guva astoņus punktus, bet viņa pārstāvētā Ušakas "Muratbey" Turcijas čempionāta spēlē viesos ar 100:109 (15:30, 29:30, 29:19, 27:30) zaudēja Giresunas "Yešilgiresun" vienībai.

Freimanis spēlēja 21 minūti un deviņas sekundes, trāpot vienu no sešiem divpunktu metieniem un divus no trim tālmetieniem. Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja vienu piezīmi.

"Muratbey" komandā lietuvietis Šarūns Vasiļausks guva 24 punktus, bet uzvarētājiem Rikardo Ledo izcēlās ar 30 punktiem.

Ušakas komanda Turcijas čempionātā cieta piekto zaudējumu pēdējos sešos mačos.

Ziņots, ka otrdien "Muratbey" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa ceturtdaļfināla pirmajā spēlē mājās ar rezultātu 85:82 pieveica Francijas komandu "Nanterre 92", bet Freimanis šajā mačā guva 15 punktus.

Turcijas čempionāta kopvērtējuma galvgalī ar 18 uzvarām 20 spēlēs atrodas Stambulas komandas "Fenerbahce" un "Anadolu Efes", kas ikdienā spēlē ULEB Eirolīgā.

Piekto vietu ar 13 uzvarām ieņem Daira Bertāna pārstāvētā Stambulas "Dariššafaka Doguš", kas arī sacenšas ULEB Eirolīgā, bet "Muratbey" ar sešiem panākumiem 21 duelī atrodama 11. pozīcijā 16 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!