Foto: F64
Latviešu centra spēlētājs Raitis Grafs noslēdzis līgumu ar Kipras augstākās basketbola līgas komandu Limasolas "Apollon", kuru trenēs latviešu speciālists Igors Miglinieks.

"Šajā vasarā Grafs trenējās pie Pētera Višņēvica biznesa augstskolas "Turība" komandā, kur "Prime Athlete Management" bija uzaicinājusi vairākus ārvalstu klubu trenerus, ieskaitot Miglinieku, kurš tad arī uzaicināja Grafu," izteicās sportista aģents Raivis Ušackis. "Grafs "Apollon" komandā būs pamatcentrs, bet vienības mērķis ir uzvara vietējā čempionātā."

Grafs aizvadīto sezonu uzsāka pagājušās sezonas Latvijas čempionvienībā "VEF Rīga", tomēr pagājušā gada decembra sākumā tika atbrīvots no tās. Pēc tam Grafs uz pārbaudes laiku pievienojās "Barons/O!Karte" vienībai, tomēr arī tā spēlētājam nepiedāvāja parakstīt līgumu.

Savukārt februāra sākumā Grafs līdz aizvadītās sezonas noslēgumam pievienojās Slovākijas vienībai Nitras SPU.

"Apollon" komanda aizvadītās sezonas Kipras čempionāta regulārajā sezonā ierindojās trešajā vietā, bet izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām ar 0-2 zaudēja citam Limasolas klubam AEL.

Kā zināms, Grafs netika iekļauts Latvijas izlases sastāvā dalībai šī gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas pašlaik risinās Lietuvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!