Foto: F64

"Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubs "Jēkabpils" pagājušās nedēļas nogalē pārtrauca sadarbību ar centra pozīcijas spēlētāju, bijušo Latvijas basketbola izlases pārstāvi – Kasparu Ciprusu, informē "Jēkabpils".

"Tas ir galējs lēmums par sadarbības pārtraukšanu no abām pusēm, par ko vienojāmies piektdienas vakarā, dienu pirms spēles ar BK "Valmiera". Mēs nebijām īsti apmierināti ar Kaspara Ciprusa ieguldījumu pirmsezonas spēlēs un sezonas sākumā, tam klāt Kaspars guva traumu. Kasparam bija arī citi sadarbības piedāvājumi," situāciju komentēja BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris.

Jauna spēlētāja meklēšana, kurš spētu aizvietot Kasparu Ciprusu un komanda būtu pilnā sastāvā, netiks sasteigta, norāda "Jēkabpils". "Uz doto brīdi mēs spēlēsim tādā sastāvā kā mēs esam. Katrā ziņā mēs skatāmies spēlētāju tirgū, ja nu vēl viens garais spēlētājs mums būs vajadzīgs. Pašreiz mēs varam spēlēt ar to sastāvu, kas mums ir. Paralēli mēs skatīsimies un meklēsim," komentē Edgars Teteris.

Jēkabpilieši sezonu ir uzsākuši veiksmīgi, no četrām spēlēm LBL uzvarētas ir trīs. Arī BBL sezonas sākums ir cerīgs, sīvā cīņā aizvadītas divas spēles un uzvarēta viena. Vai komandas sniegumu ietekmēs Kaspara Ciprusa aiziešana no komandas, Edgars Teteris komentē šādi: "Ceru, ka nē. Protams, ka Kaspars ir spēcīgs un meistarīgs spēlētājs, viņš būtu palīdzējis mums. Bet nu skatīsimies, pēdējās spēles jau viņš bija traumēts, un mēs tās veiksmīgi aizvadījām bez viņa. Turpināsim cīnīties!"

Šobrīd BK "Jēkabpils" sastāvā ir desmit spēlētāji: Rinalds Sirsniņš, Oskars Virsis, Jānis Pozņaks, Pāvels Veselovs, Mārtiņš Kravčenko, Edgars Leja, Artis Arnītis, trīs viesspēlētāji – Mihals Hlebovickis (Michal Hlebowicki), Trojs Maršals Bārnijs (Troy Marshall Barnies), Kamerons Kliffords Rundles (Cameron Clifford Rundles).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!