Foto: F64

Par "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) novembra labāko spēlētāju atzīts BK "Jūrmala" spēlētājs Edgars Jeromanovs, informē Latvijas Basketbola savienība.

Jeromanovs novembrī savai komandai palīdzēja uzvarēt visās četrās "OlyBet" LBL čempionāta spēlēs, vidēji katrā laukumā pavadot nepilnas 26 minūtes, gūstot 12 punktus, izdarot 5,5 rezultatīvas piespēles, izcīnot 3,5 atlēkušās bumbas un nopelnot vidējo lietderības koeficientu 15,5. "OlyBet" LBL mēneša spēlētāji tiek noteikti klubu treneru balsojumā.

"Šoreiz, visticamāk, balvas piešķiršana saistāma ar Jūrmalas komandas veiksmīgo startu. Tā ka nopelni jādala ar visiem partneriem un treneriem," sacīja pats Jeromanovs, kurš saspēles vadīšanas funkcijas apvieno ar kluba prezidenta pienākumiem. "Kad esmu laukumā treniņos un spēlēs, nekādi nepozicionēju sevi kā spēlējošo kluba prezidentu. Manuprāt, veiksmīgi izdodas nodalīt darbošanos abos statusos. Zālē esmu basketbolists. Kad izeju pa durvīm, tad gan galvā uzreiz ir klāt citas domas."

Klubs par startēšanu LBL paziņoja neilgi pirms čempionāta sākuma, tāpēc lieliskais sniegums pārsteidzis arī pašus.

"Pirmās nedēļas bija pagrūtas, bet pamazām esam pieraduši pie trenera prasībām un kļūstam labāki," uzsvēra basketbolists.

Ar astoņām uzvarām un trim zaudējumiem "Jūrmala" ierindojas LBL trešajā pozīcijā, atpaliekot vien no "Ventspils" (10-0) un "Ogres" (8-2).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!