Foto: F64
Latvijas basketbola komanda "Jūrmala" uz vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar saspēles vadītāju Edgaru Jeromanu, kurš ir arī kluba prezidents.

Jeromanovs jau pagājušajā sezonā strādāja kā BK "Jūrmala" direkotors, kā arī bija viens no līderiem laukumā. "Olybet" Latvijas Basketbola līgā (LBL) viņš vidēji 35 spēlēs guva 12 punktus un izdarīja 4,3 rezultatīvas piespēles, bet Baltijas Basketbola līgā (BBL) viņš 16 mačos vidēji guva 11,3 punktus, izdarīja 4,7 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 2,3 bumbas.

Dienu iepriekš jūrmalniekiem pievienojās arī lietuvietis Mats Juciks, kurš iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja Lietuvas komandu Klaipēdas "Neptūnas". Aizvadītajā sezonā viņš vidēji mačā nospēlēja astoņas minūtes, guva 3,1 punktu un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas.

"Jūrmalas" komandai šobrīd noslēgti līgumu ar Jeromanovu, Juciku, Uģi Pineti, Kristapu Pļavnieku, Dāvi Klegeri, Endrū Šmitu, Kristaps Medisu, Kārli Lasmani, Oskaru Hlebovicki un Denisu Vikentsjevu. Komandu turpinās vadīt Mārtiņš Gulbis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!