Latvijas centra spēlētājs Kaspars Kambala svētdien guva desmit punktus Turcijas basketbola čempionāta spēlē, tomēr viņa pārstāvētā Ankaras "Turk Telekom" komanda izbraukumā ar rezultātu 75:82 (15:29, 23:18, 13:21, 24:14) zaudēja ULEB Eirolīgā startējošajai Stambulas "Galatasaray Medical Park" vienībai.

Šajā mačā Kambala laukumā pavadīja 18 minūtes un 54 sekundes, realizējot piecus no deviņiem divpunktu metieniem, bet garām grozam raidīja abus izpildītos soda metienus.

Tāpat latvietis izcīnīja arī vienu atlēkušo bumbu, izpildīja vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja četras piezīmes.

"Turk Telekom" rindās rezultatīvākais ar 19 gūtajiem punktiem bija Ali Karadenizs, bet uzvarētājiem ar 16 punktiem izcēlās lietuvietis Darjus Songaila.

Šis "Turk Telekom" vienībai bija piektais zaudējums 11 aizvadītajās spēlēs, kas tai dod kopvērtējuma septīto pozīciju.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā 32 gadus vecais Kambala paspēja uzspēlēt trīs klubos.

Sezonu latvietis uzsāka Bulgārijas vienībā Sofijas "Lukoil Academic", tomēr pagājušā gada izskaņā pārgāja uz Turcijas komandu "Aliaga Petkim", parakstot līgumu līdz sezonas beigām.

Taču ņemot vērā, ka līdz Turcijas čempionāta izskaņai bija atlikusi tikai viena spēle un "Aliaga Petkim" komanda jau bija garantējusi vietu Turcijas čempionātā arī šajā sezonā, Kambalam tika dota atļauja pamest vienību, un viņš pievienojās Irānas vienībai Teherānas "Mahram", kurā arī noslēdza aizvadīto sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!