Foto: LETA
Ar 20 gūtajiem punktiem Turcijas basketbola čempionāta spēlē svētdien izcēlās Latvijas centra spēlētājs Kaspars Kambala, kura pārstāvētā Ankaras "Turk Telekom" komanda izbraukumā ar 83:64 (22:14, 19:17, 23:19, 19:14) uzvarēja spēcīgo Stambulas "Fenerbahce Ulker" vienību.

Latvietis laukumā pavadīja 24 minūtes un 47 sekundes, realizējot astoņus no 14 divpunktu metieniem un divus no pieciem soda metieniem.

Kambala kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju.

Tāpat Kambalas kontā piecas atlēkušās bumbas un četras piezīmes.

Šis "Turk Telekom" vienībai bija ceturtais panākums piecās spēlēs, kas tai dod kopvērtējuma otro pozīciju.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā 32 gadus vecais Kambala paspēja uzspēlēt trīs klubos.

Sezonu latvietis uzsāka Bulgārijas vienībā Sofijas "Lukoil Academic", tomēr pagājušā gada izskaņā pārgāja uz Turcijas komandu "Aliaga Petkim", parakstot līgumu līdz sezonas beigām.

Taču ņemot vērā, ka līdz Turcijas čempionāta izskaņai bija atlikusi tikai viena spēle un "Aliaga Petkim" komanda jau bija garantējusi vietu Turcijas čempionātā arī šajā sezonā, Kambalam tika dota atļauja pamest vienību, un viņš pievienojās Irānas vienībai Teherānas "Mahram", kurā arī noslēdza aizvadīto sezonu.

Aizvadītās sezonas Turcijas čempionāta regulāro sezonu "Turk Telekom" komanda noslēdza desmitajā vietā, neiekļūstot izslēgšanas cīņās.

Jau vēstīts, ka Kambala netika iekļauts Latvijas valstsvienības kandidātu sastāvā, kas gatavojās dalībai šī gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!