Foto: LETA

16 punktus Turcijas basketbola čempionāta spēlē trešdien guva Latvijas centra spēlētājs Kaspars Kambala, tomēr viņa pārstāvētā Ankaras "Turk Telekom" komanda izbraukumā ar rezultātu 70:78 (14:20, 18:18, 17:16, 21:24) zaudēja Stambulas klubam "Anadolu Efes".

Šajā mačā Kambala laukumā pavadīja 29 minūtes un 12 sekundes, realizējot septiņus no 15 divpunktu metieniem un divus no četriem soda metieniem. Tāpat latvietis izcīnīja arī piecas atlēkušās bumbas un nopelnīja četras piezīmes.

Rezultatīvāk par latvieti "Turk Telekom" komandā šajā mačā nospēlēja vienīgi Ali Karadenizs, kurš guva 19 punktus. Savukārt uzvarētājiem ar 18 punktiem palīdzēja Duško Savanovičs.

Šis "Turk Telekom" vienībai bija sestais zaudējums 13 aizvadītajās spēlēs, kas tai dod kopvērtējuma desmito pozīciju. Savukārt "Anadolu Efes" ar 11 panākumiem atrodas pirmajā vietā.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā 32 gadus vecais Kambala paspēja uzspēlēt trīs klubos.

Sezonu latvietis uzsāka Bulgārijas vienībā Sofijas "Lukoil Academic", tomēr pagājušā gada izskaņā pārgāja uz Turcijas komandu "Aliaga Petkim", parakstot līgumu līdz sezonas beigām.

Taču ņemot vērā, ka līdz Turcijas čempionāta izskaņai bija atlikusi tikai viena spēle un "Aliaga Petkim" komanda jau bija garantējusi vietu Turcijas čempionātā arī šajā sezonā, Kambalam tika dota atļauja pamest vienību, un viņš pievienojās Irānas vienībai Teherānas "Mahram", kurā arī noslēdza aizvadīto sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!