Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks" mēģinās maiņas darījumā iegūt Fīniksas "Suns" saspēles vadītāju Ēriku Bledso, vēsta portāls "basketballinsiders.com".

Jau vēstīts, ka Bledso pēc savas komandas ļoti neveiksmīgā sezonas sākuma sociālajā tīklā "Twitter" ierakstīja, ka viņš vairs nevēlas atrasties Fīniksas komandā. Kā vēstīja NBA apskatnieks Deivids Oldridžs, tad "Suns" jau iepriekš izskatīja iespēju aizmainīt Bledso, tomēr tagad viņi to vēlas izdarīt daudz ātrāk.

Bledso esot ticies ar "Suns" ģenerālmenedžeri Raienu Makdonu, bet pēc šīs tikšanās spēlētājs esot aizsūtīts mājās. Saspēles vadītājs nepiedalījās "Suns" pirmajā uzvarā sezonā, kad ar rezultātu 117:115 pirmdien tika pārspēta Sakramento "Kings" komanda.

Vairākas komandas izrādījušas interesei par Bledso, un to starpā ir "Knicks". "Suns" no Ņujorkas kluba par Bledso vēlas franču saspēles vadītāju Franku Nilikinā un Spānijas izlases centru Villiju Ernangomesu.

Šī Bledso ir piektā sezonā "Suns" sastāvā, viņš 224 spēlēs šī kluba rindās vidēji guvis 18,8 punktus, izdarījis sešas piespēles un izcīnījis četras atlēkušās bumbas. Karjeras pirmos gadus viņš spēlēja Losandželosas "Clippers" sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!