Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim no Ņujorkas "Knicks" vajadzēja piedalīties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret čempionvienību Goldensteitas "Warriors" un pierādīt, kāpēc viņu iekļāva Zvaigžņu spēles sastāvā, uzskata Ņujorkas komandas leģenda Volts Freizers.

Jau vēstīts, Porziņģis ceļgala iekaisuma dēļ izlaida maču pret Goldensteitas "Warriors", un bez viņa "Knicks" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 112:123. Tieši pirms šīs spēles kļuva zināms, ka latvietis iekļauts NBA Zvaigžņu spēles sastāvā kā rezervists.

"Viņš ir ceļā uz izcilību, bet viņam ir jāpiedalās tādās spēlēs, kā pret "Warriors". "Knicks" ir spēlējusi pret vairākām elites komandām, un viņš uz šiem mačiem nav bijis gatavs. Uz šādām spēlēm nedrīkst būt savainots. Komandai viņš ir nepieciešams. Ja viņš iekļauts Zvaigžņu spēles sastāvā, tad viņam "Warriors" komandai jāpierāda, kāpēc pieņemts šāds lēmums," Freizera teiktais citēts "nydailynews.com".

Porziņģis šajā sezonā izlaidis septiņas spēles, kuru starpā ir arī mači pret tādām spēcīgām komandām kā Hjūstonas "Rockets" un Oklahomasitijas "Thunder". Pats latvietis ir apņēmības pilns doties laukumā nākamajā mačā pret Denveras "Nuggets".

"Es jūtos daudz labāk. Pastāv 74 procentu iespēja, ka būšu gatavs spēlēt," teica pats Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!