Foto: LETA

Latviešu saspēles vadītāja Kristapa Valtera desmit gūtie punkti Turcijas augstākās līgas basketbola regulārā čempionāta mačā palīdzēja viņa pārstāvētajai Ankaras "Turk Telekom" izbraukumā ar 91:86 (11:23, 25:21, 15:21, 26:12, 14:9) pagarinājumā pieveikt ULEB Eirolīgā spēlējošo Stambulas "Anadolu Efes" vienību.

Tieši Valters ar precīzu tālmetienu četras sekundes pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu 77:77, bet pagarinājumā latvietis guva septiņus no komandas 14 punktiem, palīdzot "Turk Telekom" tikt pie negaidīta panākuma.

Valters šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un 16 sekundes, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un divus no pieciem tālmetieniem. Tāpat aizsarga rēķinā divi realizēti soda metieni, viena atlēkusī bumba, piecas rezultatīvas piespēles, viena kļūda un trīs personiskās piezīmes.

Šobrīd "Turk Telekom" ar septiņiem panākumiem 15 spēlēs atrodas devītajā vietā 16 komandu konkurencē.

Kā zināms, šo sezonu Valters iesāka Latvijas komandā "Barons"/LDz ar tiesībām atstāt klubu, ja viņam būs izdevīgs piedāvājums no kādas citas vienības.

Šajā Ankaras komandā 2011./2012.gada sezonā spēlēja arī pieredzējušais Latvijas centra uzbrucējs Kaspars Kambala, kurš šobrīd arī pārstāv "Barons"/LDz vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!