Foto: Reuters/Scanpix

Lietuvas izlases spēlētājs Mindaugs Kuzminsks ir ļoti neapmierināts ar savu lomu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas "Knicks", tāpēc viņa aģents jau lūko pēc maiņas darījuma, vēsta portāls "nypost.com".

Šosezon Kuzminsks nav piedalījies nevienā no astoņām "Knicks" komandas spēlēm, tāpēc viņš sācis pārdomāt savu nākotni šajā organizācijā. Pagājušajā sezonā viņš vidēji guva 6,3 punktus un izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas nepilnās 15 minūtēs, bet "Eurobasket 2017" turnīrā Kuzminsks izcēlās ar 15,4 punktiem.

"Tas ir sarūgtinājums. Lai arī pagājušajā sezonā bija kāpumi un kritumi, es domāju, ka spēlēju labi. Pēc labas vasaras man šķita, ka varu spēlēt labāk par citiem NBA spēlētājiem, bet tagad es pat neesmu rotācijā," savu sašutumu neslēpa Kuzminsks.

Dažādi avoti portālam "nypost.com" apliecinājuši, ka viņa aģents pārbauda, cik liela interese par Kuzminsku ir citās NBA komandās. Pirms līguma parakstīšanas ar "Knicks" par lietuvieti interesējās Losandželosas "Lakers", Klīvlendas "Cavaliers" un Atlantas "Hawks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!