Latvijas basketbola izlases centra spēlētājs Mārtiņš Meiers trešdien aizvadīja rezultatīvu spēli Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) rīkotajā Čempionu līgas turnīrā, bet viņa pārstāvētā Krasnodaras "Jeņisej" A grupas spēlē ar rezultātu 65:94 kapitulēja "Monaco" komandai.

Meiers šajā mačā guva 18 punktus, realizējot astoņus no 15 divpunktu metieniem un divus no trim soda metieniem. Viņa kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens, trīs kļūdas un divas personiskās piezīmes. Viņa +/- koeficents bija -3.

🔥 @MartiMeiers is on fire: 14pts, 5reb and this HUGE rejection at halftime! ⛔💪 #BasketballCL@BC_Enisey

📺https://t.co/tvGWbXJ559 pic.twitter.com/DE2eNIXBw7
— #BasketballCL (@BasketballCL) January 10, 2018


Šī Meieram bija otrā spēlē "Jeņisej" sastāvā Čempionu līgas turnīrā. Kā zināms, Krasnodara vienībai latvietis pievienojās sezonas gaitā, jo nespēja nostiprināties citā Krievijas klubā Kazaņas "Unics".

15 punktus "Jeņisej" sastāvā guva Vitālijs Ļutičs, bet Zebjans Doudels guva 14 punktus. "Monaco" rindās Elmedins Kikanovičs guva 20 punktus.

"Monaco" komanda Čempionu līgas turnīrā izcīnīja savu 10 uzvaru 10 spēlēs, bet "Jeņisej" ar divām uzvarām 10 spēlēs ir grupas pēdējā, astotajā, vietā. Krasnodaras vienībai šis bija 11 zaudējums pēdējās 12 spēlēs visos turnīros.

Trešdien spēli Čempionu līgā aizvadīs arī Latvijas klubs BK "Ventspils", kas B grupā izbraukumā tiksies ar Francijas klubu "Elan Chalon" , un Rolanda Freimaņa pārstāvētā "Gaziantep", kas viesos tiksies ar no B grupas līderēm "Iberostar Tenerife"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!