Foto: Publicitātes foto
Viedtālruņi un sociālie tīkli cilvēkiem mūsdienās paver neierobežotas iespējas protestēt pret visu, kas vien ienāk prātā. Atliek vien izveidot attiecīgu tēmturi un, cerībā mainīt pasaulē valdošo kārtību, mesties kārtējā stulbingā. Pēdējā laikā īpaši sarosījušies zirgu mīļotāji.

Ļaudis visā pasaulē pasākuši pārpludināt tīmekli ar bildītēm, kurās iemūžināti pilnīgi plikiņi vai puskaili kopā ar zirgiem. Tēmturis, ko izmanto šī stulbinga sekotāji, ir #WillYouSlowDownForMeNow, un protesta akcijas mērķis ir pievērst auto un moto transportlīdzekļu vadītāju uzmanību tam, ka satiksmē piedalās arī dzīvnieki.

Pāris nedēļu laikā šī kampaņa, kas aizsākusies cēlu mērķu vadīta, iemantojis milzīgu popularitāti, un tajā iesaistījušies tūkstošiem ļaužu visā pasaulē. Puspliki un pavisam pliki cilvēki pozē uz, zem, pie un visos iespējamos veidos ar zirdziņiem, bet vēlāk attēlus publicē tīmeklī.

Kampaņas atbalstītāji vietnē Facebook izveidojuši arī domubiedru grupu Slow Down for My Horse Campaign, kur vienuviet apkopotas visas bildītes ar atkailinātiem ļaužu ķermeņiem, kas pozē kopā ar zirdziņiem. Tāpat ļaudis šajā vietnē apmainās ar viedokļiem, diskutē un spriedelē par jautājumiem, kas saistīti ar kumelīšiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!