Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks" 2019. gada janvārī Londonā aizvadīs regulārā čempionāta maču ar Vašingtonas "Wizards", vēsta līga.

Mačs slavenajā "O2" arēnā ieplānots 17. janvārī. Biļetes uz spēli var rezervēt interneta vietnē "londongame.nba.com"

Kā zināms, Porziņģis februārī spēlē pret Milvoki "Bucks" guva smagu ceļgala traumu, un kā viņa iespējamais atgriešanās laiks minētas šī gada beigas.

Aizvadītajā sezonā NBA regulārā čempionāta maču līgas "Global Games" ietvaros Londonā aizvadīja Bostonas "Celtics" un Filadelfijas "76ers" komandas, uzvaru ar rezultātu 114:103 izcīnot bostoniešiem.

Londona ir vienīgā Eiropas pilsēta, kas uzņēmusi NBA regulārā čempionāta spēles un tur kopš 2011. gada notikuši astoņi šādi mači. Citos kontinentos NBA spēles uzņēmušas Japāna un Meksika. Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" regulārā čempionāta mačus Eiropā nav aizvadījusi, tomēr pirms gada nospēlēja maču Meksikā.

Uz spēli "O2" arēnā, kurā ir apmēram 20 000 sēdvietu, biļetes tika izpirktas nepilnas stundas laikā. Dueli klātienē vēroja arī futbola un citu sporta veidu zvaigznes.

"Knicks" Londonā spēlēja pirms trim gadiem, kad vēl Porziņģis nebija draftēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!