Foto: Reuters/Scanpix

Savā otrajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta mačā latviešu talants Kristaps Porziņģis nodemonstrēja veiksmīgu sniegumu, taču viņa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" komanda ar 101:112 savā laukumā piekāpās Atlantas "Hawks".

Porziņģis spēli iesāka "Knicks" komandas sākumsastāvā un laukumā pavadīja 25:37 minūtes, kuru laikā guva desmit punktus, realizējot četrus no sešiem divpunktu metieniem, abus soda metienus, bet netrāpot nevienu no četriem tālmetieniem. Tāpat latvietis izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, pārtvēra trīs bumbas, reizi bloķēja pretinieka metienu, nopelnīja piecas piezīmes un pieļāva četras kļūdas.

Porziņģis šajā spēlē divas reizes izcēlās ar bumbas triecieniem grozā no augšas, taču otrā puslaika sākumā viņš bija sakrājis četras piezīmes.

"Knicks" komandā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Karmelo Entonijs, bet 18 punkti Robina Lopesa kontā. "Hawks" rindās 23 punktus sameta Džefs Tīgs, bet 21 punktu guva Els Horfords.

"Knicks" komanda sezonu iesākusi ar vienu uzvaru un vienu zaudējumu. Nākamajā spēlē naktī uz svētdienu "Knicks" izbraukumā spēkosies ar Vašingtonas "Wizards".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!