Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc pēdējās Ņujorkas "Knicks" spēles šajā sezonā intervijā Ziemeļamerikas žurnālistiem stāstīja par saviem vasaras plāniem, taču Latvijas izlasi viņš nepieminēja.

Jau vēstīts, ka "Knicks" komanda NBA regulāro čempionātu noslēdza bez Porziņģa, kurš sezonas noslēgumā ārstēja muguras savainojumu. Šajā sezonā latvietis savainojumu dēļ izlaida 16 spēles. Šajā vasarā Porziņģis apņēmies ļoti cītīgi strādāt svaru zālē, lai nostiprinātu savus muskuļus.

"Šajā sezonā es varēju daudz iemācīties. Šis gads bija smags un mēs nesasniedzām gaidīto, bet individuāli man bija laba sezona," intervijā, kas publicēta "Knicks" mājaslapā, teica Porziņģis.

"Vasarā es ieiešu svaru zālē un būtībā tur dzīvošu. Divreiz dienā trenēšos svaru zālē, divas reizes dienā būšu uz basketbola laukuma un strādāšu pie visa. Šī man būs svarīga vasara. Nākamajā sezonā vēlos būt spēcīgāks," skaidroja latviešu basketbolists.

Ja Porziņģim vasarā būs iespēja trenēties kopā ar Dalasas "Maverics" spēlētāju Dirku Novicki, tad viņš šo iespēju izmantos nedomājot.

Iepriekš ziņots, ka Porziņģis vēl plāno runāt ar "Knicks" vadību par to, vai viņš varēs pārstāvēt savu valstsvienību Eiropas čempionātā.

Porziņģis šosezon aizvadītajās 66 spēlēs vidēji iemeta 18,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja divus metienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!