Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis izcēlās ar "double-double", palīdzot Ņujorkas "Knicks" komandai ar rezultātu 104:94 pārspēt Atlantas "Hawks", kas ir viena no Austrumu konferences līdervienībām.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 30:38 minūtes, kuru laikā guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, izceļoties ar otro "double-double" šajā sezonā. Latvietis realizēja septiņus no 11 divpunktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un divus no četriem soda metieniem. Tāpat viņš nopelnīja četras piezīmes un viņa +/- koeficents bija +5.

"Knicks" komandā rezultatīvākais ar 31 punktu guva Karmelo Entonijs, bet pa 14 punktiem guva Kortnijs Lī un Deriks Rouzs. "Hawks" rindās ar 19 punktiem izcēlās Pols Milsaps, 18 punktus un 18 atlēkušās bumbas iekrāja Dvaits Hovards, bet 17 punkti Kailam Korveram.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā "Knicks" naktī uz trešdienu tiksies ar Portlendas "Trail Blazers", bet naktī uz sestdienu ņujorkiešus sagaida duelis ar Šarlotas "Hornets".

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var aplūkot detalizētu mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!