Ņujorkas "Knicks" komandas spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēlē varētu aizvietot savainoto Klīvlendas "Cavaliers" spēlētāju Kevinu Lavu, pirmdien šādu iespēju pauda NBA TV raidījuma "The Starters" vadītāji.

Viens no "Cavaliers" līderiem Lavs savainojis kreiso ceļgalu, un pagaidām nav īsti zināms, vai viņš paspēs atveseļoties līdz NBA Zvaigžņu spēlei. Klīvlendas komandas galvenais treneris Tairons Lū atzina, ka viņš nav pārāk iepriecināts par pārbaužu rezultātiem, tomēr viņš nepateica, kad Lavs varētu atgriezties laukumā.

Ja Lavs nevarēs piedalīties NBA Zvaigžņu spēlē, tad līgas vadībai būs jāmeklē viņa aizvietotājs, un viens no kandidātiem uz šo vietu varētu būt Porziņģis. Līdzjutēju, spēlētāju un mediju balsojumā Porziņģis palika sestajā vietā. Uz šo vietu pretendē arī Filadelfijas "76ers" nākotnes cerība Džoels Embīds, taču arī viņš ir savainots. Tāpat pastāv iespēja, ka NBA pārstāvji Zvaigžņu spēlē iekļaus aizsargu, nevis uzbrucēju.

Kamēr oficiāli nav paziņots, ka Lavs nevarēs piedalīties Zvaigžņu spēlē, tās visas ir spekulācijas.

Šajā sezonā Porziņģis vidēji spēlē izceļas ar 18,5 punktiem, 7,1 atlēkušo bumbu un diviem bloķētiem metieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!