Foto: LETA

Viena no Latvijas sieviešu basketbola izlases vadošajām spēlētājām Aija Putniņa sestdien palika bez punktiem Spānijas čempionāta piektās kārtas spēlē, kurā viņas pārstāvētā Salamankas "Perfumerias Avenida" izcīnīja uzvaru.

Salamankas komanda viesos ar rezultātu 87:64 (30:20, 10:13, 33:17, 14:14) pārspēja Vitorijas "Lacturale Araski" komandu.

Putniņa laukumā bija sešas minūtes un 38 sekundes, kuru laikā pa grozu nemeta, pieļāva vienu kļūdu, tika pie divām piezīmēm un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus.

"Perfumerias Avenida" komandā rezultatīvākā ar desmit punktiem bija Melnkalnes basketboliste Andželika Robinsone.

"Perfumerias Avenida" ar piecām uzvarām piecās spēlēs atrodas Spānijas čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā, bet divām komandām ir pa četrām uzvarām četros mačos.

Trešdien Salamankas vienība Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas pamatturnīra mačā viesosies pie Latvijas čempiones "TTT Rīga".

Putniņas pārstāvētais klubs iepriekšējās trīs sezonas ir kļuvis par Spānijas čempionu, bet kopumā par labāko valstī tas kļuvis sešas reizes.

Aizvadītās sezonas pirmajā pusē Putniņa pārstāvēja Turcijas komandu Samsunas "Canik", bet janvāra vidū pievienojās "Mersin BB" vienībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!