Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otro kārtu kā pēdējās svētdien sasniedza Toronto "Raptors" un Maiami "Heat" komandas .

"Raptors" dramatiskā galotnē ar rezultātu 89:84 savā laukumā pārspēja Indiānas "Pacers", sērijā līdz četrām uzvarām izcīnot panākumu ar 4-3.

Lielāko mača daļu "Raptors" bija vadībā, un ceturtajā ceturtdaļā viņu pārsvars bija 16 punkti, bet tad "Pacers" veica 15:2 izrāvienu. Pēdējā minūtē abas komandas šķīra vien trīs punkti, bet "Raptors" pārsvaru nosargāja un sasniedza Austrumu konferences pusfinālu.

Uzvarētājiem 30 punktus guva Demārs Derouzans, 13 punkti Normanam Pouelam, bet pa 11 punktiem sameta Kails Lourijs un Patriks Patersons. Vēl Jonam Valančūnam 11 punkti un 15 atlēkušās bumbas. "Pacers" vienībā 26 punktus guva Pols Džordžs, bet 19 punkti Džordža Hila kontā.

Tikmēr Maiami "Heat" izšķirošajā, septītajā spēlē sagrāva Šarlotes "Hornets" ar rezultātu 106:73, sērijā arī triumfējot ar 4-3.

"Heat" rezultatīvākais spēlētājs ar 25 punktiem bija Gorans Dragičs, 16 punktus guva Džeralds Grīns, bet 15 punkti Loulam Dengam. "Hornets" rindās 12 punktus guva Frenks Kaminskis, kamēr 11 punktus pievienoja Kortnijs Lī.

Savukārt Goldensteitas "Warriors", kas joprojām spēlē bez savainotā Stefana Karija, ar rezultātu 118:106 otrās kārtas pirmajā spēlē uzvarēja Portlendas "Trail Blazers".

37 punktus guva "Warriors" komandai Klejs Tompsons, 23 punkti Dreimonam Grīnam, kurš iekrāja arī 13 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles. Portlendas komandā 30 punktus guva Deimians Lilards, bet pa 15 punktiem pievienoja Alens Krabs un Als Faruks Aminu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!