Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien Hjūstonas "Rockets" spēlētāji nodemonstrēja fantastisku rezultativitāti un pirmajā puslaikā guva 90 punktus, bet visā mačā ar 142:116 pārspēja Fīniksas "Suns".

"Rockets" ir trešā komanda NBA vēsturē, kurai izdevies vienā puslaikā gūt vismaz 90 punktus.

Hjūstonas vienības labā 48 punktus guva Džeimss Hārdens, kurš 33 punktus guva pirmajās divās ceturtdaļās. 24 punktus pievienoja Raiens Andersons, bet Kriss Pols savā atgriešanās mačā pēc savainojuma izcēlās ar 11 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm 20 nospēlētajās minūtēs. Kopumā septiņi spēlētāji "Rockets" sastāvā guva vairāk par 10 punktiem.

Fīniksas rindās šajā sagrāvē rezultatīvākais bija Gregs Monro, viņš izcēlās ar 20 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, savukārt 18 punkti un 10 piespēles Devina Bukera kontā.

Savukārt citā spēlē Bostonas "Celtics" ar rezultātu 92:88 uzvarēja NBA čempionus Goldensteitas "Warriors", pagarinot uzvaru sēriju līdz 14 mačiem.

Uzvarētājiem 22 punktus guva Džeileins Brauns, bet Kairis Īrvings izcēlās ar 16 punktiem, no kuriem 11 guva izšķirošajos momentos pēdējā ceturtdaļā. "Warriors" komandā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Kevins Durants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!